Lirik Lagu Thekmu Thekku - Nella Kharisma



Judul Lagu : Thekmu Thekku
Ciptaan : -
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut

Lirik Thekmu Thekku - Nella Kharisma


Bungah susah di lakoni wong loro
Pancen kowe konco ragaku
Opo opo tak ceritakne awakmu
Senadyan kuwi dadi wadhiku

Mrono mrene wong loro gandengane
Koyok amplop karo perangkone
Ora ilang senajan sak wulan ra mangan
Sing penting eling marang pangeran

Tek mu tek ku, tek ku tek mu, ra ono bedane
Tek mu tek ku, tek ku tek mu, kabeh podo wae
Tek mu tek ku, tek ku tek mu, ra ono bedane
Tek mu tek ku, tek ku tek mu, kabeh podo wae

Nanging sing siji iki kowe ojo nganti lali
Mergo sing siji iki kuwi gandolane ati
Tak tresnani nganti tekan pati

INTRO

Mrono mrene wong loro gandengane
Koyok amplop karo perangkone
Ora ilang senajan sak wulan ra mangan
Sing penting eling marang pangeran

Tek mu tek ku, tek ku tek mu, ra ono bedane
Tek mu tek ku, tek ku tek mu, kabeh podo wae
Tek mu tek ku, tek ku tek mu, ra ono bedane
Tek mu tek ku, tek ku tek mu, kabeh podo wae

Nanging sing siji iki kowe ojo nganti lali
Mergo sing siji iki kuwi gandolane ati
Tak tresnani nganti tekan pati

Tek mu tek ku, tek ku tek mu, ra ono bedane
Tek mu tek ku, tek ku tek mu, kabeh podo wae

Nanging sing siji iki kowe ojo nganti lali
Mergo sing siji iki kuwi gandolane ati
Tak tresnani nganti tekan pati

NOTE :
Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami
Page : Contact
Facebook : Lorok-TM
Phone / WA : 085203781053