Lirik Lagu Titip Kangen - Nella Kharisma

Liwat angin sore Titip kangening ati Mung pangapurane Durung biso nemoni... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.


Judul Lagu : Titip Kangen
Ciptaan : -
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut

Lirik Titip Kangen - Nella Kharisma


Liwat angin sore
Titip kangening ati
Mung pangapurane
Durung biso nemoni

Tak suwun slirane
Gelem sabar ngenteni
Percoyo oh sayang
Aku ra bakal lali

Kangen
Aku kangen sliramu
Rindu
Aku pingin ketemu

Liwat angin sore
Titip kangening ati
Mung pangapurane
Durung biso nemon

INTRO

Padang rembulan
Ning pelataran
Koyo nggugah
Ati kang kasmaran

Wanci wis wengi
Sansoyo sepi
Saya nggegowo suwunge ati

Liwat angin sore
Titip kangening ati
Mung pangapurane
Durung biso nemoni

Kangen
Aku kangen sliramu
Rindu
Aku pingin ketemu

Tak suwun slirane
Gelem sabar ngenteni
Percoyo oh sayang
Aku ra bakal lali

INTRO

Padang rembulan
Ning pelataran
Koyo nggugah
Ati kang kasmaran

Wanci wis wengi
Sansoyo sepi
Saya nggegowo suwunge ati

Kanggo sliramu
Sing tak tresnani

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053