Lirik Lagu Terminal Wonogiri - Badree



Judul Lagu : Terminal Wonogiri
Ciptaan : Badree
Penyanyi : Badree
Genre : Dangdut

Lirik Terminal Wonogiri


Neng kene telung tahun lawase
Aku ngenteni tekamu wong ayu
Awak nganti kuru mikirke sliramu
Nanging kowe sajake wis lali aku

Neng kene terminal Wonogiri
Pamitmu sedelo jare enggal bali
Dino ganti dino atiku nelongso
Krungu kabar sliramu wis polokromo

INTRO

Aku ngrumangsani
Pancen aku bocah ndeso
Nanging yen ra tresno
Mbok yo kondo wiwit mulo

Larane atiku koyo ra biso di tombo
Telung tahun ngenteni nyatane ora guno
Ora guno tak enteni saben dino
Ora guno ora guno

INTRO

Neng kene terminal Wonogiri
Pamitmu sedelo jare enggal bali
Dino ganti dino atiku nelongso
Krungu kabar sliramu wis polokromo

INTRO

Aku ngrumangsani
Pancen aku bocah ndeso
Nanging yen ra tresno
Mbok yo kondo wiwit mulo

Larane atiku koyo ra biso di tombo
Telung tahun ngenteni nyatane ora guno
Ora guno tak enteni saben dino
Ora guno ora guno

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami di Contact Page / Phone : 085203781053 / Facebook : Lorok-TM