Lirik Lagu Terminal Wonogiri - Badree

Lirik Lagu "Terminal Wonogiri" dari Badree. Lagu ini di ciptakan sendiri oleh Badree. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Terminal Wonogiri - Badree

Lirik Badree - Terminal Wonogiri


Judul Lagu : Terminal Wonogiri
Ciptaan : Badree
Penyanyi : Badree
Genre : Dangdut

Lirik Terminal Wonogiri


Neng kene telung tahun lawase
Aku ngenteni tekamu wong ayu
Awak nganti kuru mikirke sliramu
Nanging kowe sajake wis lali aku

Neng kene terminal Wonogiri
Pamitmu sedelo jare enggal bali
Dino ganti dino atiku nelongso
Krungu kabar sliramu wis polokromo

Aku ngrumangsani
Pancen aku bocah ndeso
Nanging yen ra tresno
Mbok yo kondo wiwit mulo

Larane atiku koyo ra biso di tombo
Telung tahun ngenteni nyatane ora guno
Ora guno tak enteni saben dino
Ora guno ora guno

Neng kene terminal Wonogiri
Pamitmu sedelo jare enggal bali
Dino ganti dino atiku nelongso
Krungu kabar sliramu wis polokromo

Aku ngrumangsani
Pancen aku bocah ndeso
Nanging yen ra tresno
Mbok yo kondo wiwit mulo

Larane atiku koyo ra biso di tombo
Telung tahun ngenteni nyatane ora guno
Ora guno tak enteni saben dino
Ora guno ora guno