Lirik Lagu Tresnomu Dadi Kenangan - Arya Satria

Aku isih durung lali Marang sliramu sing tak tresnani Senajan papan panggonmu aku ra ngerti Roso tresno iki tak simpen neng ati... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.


Judul Lagu : Tresnomu Dadi Kenangan
Ciptaan : Arya Satria
Penyanyi : Arya Satria
Genre : Dangdut

Lirik Tresnomu Dadi Kenangan - Arya Satria


Aku isih durung lali
Marang sliramu sing tak tresnani
Senajan papan panggonmu aku ra ngerti
Roso tresno iki tak simpen neng ati

Aku isih kelingan
Wong loro nali katresnan
Senajan sliramu ilang tanpo paran
Tresnomu lan sliramu dadi kenangan

INTRO

Tembang tresnamu sing tak gugu
Mung biso nggawe tangise batinku
Janji tresnomu marang aku
Mung biso nglarani atiku

Saiki aku mung keronto ronto
Kelingan sliramu sing tak tresno
Opo sliramu pancen wis ra kroso
Aku neng kene isih nyimpen roso
Roso tresno

INTRO

Aku isih kelingan
Wong loro nali katresnan
Senajan sliramu ilang tanpo paran
Tresnomu lan sliramu dadi kenangan

INTRO

Tembang tresnamu sing tak gugu
Mung biso nggawe tangise batinku
Janji tresnomu marang aku
Mung biso nglarani atiku

Saiki aku mung keronto ronto
Kelingan sliramu sing tak tresno
Opo sliramu pancen wis ra kroso
Aku neng kene isih nyimpen roso
Roso tresno

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053