Lirik Lagu Taline Roso - Arya Satria

Duh wong ayu pepujanku Mung sliramu katresnanku Ra ono wanito liyo Sing biso ngganteni sliramu... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Taline Roso - Arya Satria

Judul Lagu : Taline Roso
Ciptaan : Arya Satria & Kardoyo Dewo
Penyanyi : Arya Satria ft Gita Florencia
Genre : Dangdut

Lirik Taline Roso


Lk :
Duh wong ayu pepujanku
Mung sliramu katresnanku
Ra ono wanito liyo
Sing biso ngganteni sliramu

Tak suwun sliramu ugo
Nduwe tresno koyo tresnoku
Ora bakal gampang keno endahe goda

Pr :
Rino lan wengi anggonku
Memuji marang Gusti
Mugo biso ndadekno rumaketing atiku

Panyuwunku tresno iki
Langgeng nganti pungkase nyowo
Kabeh iki mugo biso dadi taline roso

INTRO

Lk :
Gedhene gunung
Jembare samudro
Ora bakal ngalangi tresno iki

Senadyan abote pacoban
Tresnoku marang sliramu
Nanging aku ora bakal ngliyo ati

Gedhene gunung
Jembare samudro
Ora bakal ngalangi tresno iki

Senadyan abote pacoban
Tresnoku marang sliramu
Nanging aku ora bakal ngliyo ati

INTRO

Pr :
Rino lan wengi anggonku
Memuji marang Gusti
Mugo biso ndadekno rumaketing atiku

Panyuwunku tresno iki
Langgeng nganti pungkase nyowo
Kabeh iki mugo biso dadi taline roso

INTRO

Lk :
Gedhene gunung
Jembare samudro
Ora bakal ngalangi tresno iki

Senadyan abote pacoban
Tresnoku marang sliramu
Nanging aku ora bakal ngliyo ati

Gedhene gunung
Jembare samudro
Ora bakal ngalangi tresno iki

Senadyan abote pacoban
Tresnoku marang sliramu
Nanging aku ora bakal ngliyo ati