Lirik Lagu Nekat Minggat - Nella Kharisma

Kawitan tresno iki Sumanding tumekan pati Ora ilang senadyan wis kebak pracoban... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Nekat Minggat - Nella Kharisma

Judul Lagu : Nekat Minggat
Ciptaan : -
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut

Lirik Nekat Minggat - Nella Kharisma


Kawitan tresno iki
Sumanding tumekan pati
Ora ilang senadyan wis kebak pracoban

Aku lan sliramu
Arep ngucapne janji
Biso nyawiji tumekane pati

Nanging saiki kahanan wis bedo
Sliramu koyo wes ra nduwe roso

Tresno kok sio sio
Kowe karo wong liyo
Senadyan ra lilo aku kudu lungo

Nekat minggat
Aku wis ra kuwat
Ngrasakne loro sesek neng njero dodo

Tak turuti penjalukmu
Tak ugemi karepmu
Malah kowe nyidrani janjimu

Nekat minggat
Aku wes ra kuwat
Abot sanggane ugo ono hikmahe

Mugi Gusti paring ladi
Tresno tulus lan suci
Sing biso ndadekke adem jroning ati

Nekat minggat

INTRO

Nanging saiki kahanan wis bedo
Sliramu koyo wes ra nduwe roso

Tresno kok sio sio
Kowe karo wong liyo
Senadyan ra lilo aku kudu lungo

Nekat minggat
Aku wis ra kuwat
Ngrasakne loro sesek neng njero dodo

Tak turuti penjalukmu
Tak ugemi karepmu
Malah kowe nyidrani janjimu

Nekat minggat
Aku wes ra kuwat
Abot sanggane ugo ono hikmahe

Mugi Gusti paring ladi
Tresno tulus lan suci
Sing biso ndadekke adem jroning ati

Nekat minggat