Lirik Lagu Taline Asmoro - Eny Sagita



Judul Lagu : Taline Asmoro
Ciptaan : Soni Atena
Penyanyi : Eny Sagita
Genre : Dangdut

Lirik Taline Asmoro - Eny Sagita


Opo salahku nganti kowe ningalke aku
Tanpo sebab alasan dadi karepmu
Teganing ati medhotke talining asmoro
Opo pacen wes ono wanito liyo

Loro ati atiku loro
Tansah soyo keronto ronto
Roso iki tetep jeroning dodo
Kowe uwes bedo

Tumetesing iluhku
Nganti koyo tirto segoro
Nalikane kowe lungo ninggalke aku

Nelongso ku nelongso
Ati soyo keronto ronto
Kowe uwes cidro
Dadi sumpah setiamu

INTRO

Opo salahku nganti kowe ningalke aku
Tanpo sebab alasan dadi karepmu
Teganing ati medhotke talining asmoro
Opo pacen wes ono wanito liyo

Loro ati atiku loro
Tansah soyo keronto ronto
Roso iki tetep jeroning dodo
Kowe uwes bedo

Tumetesing iluhku
Nganti koyo tirto segoro
Nalikane kowe lungo ninggalke aku

Nelongso ku nelongso
Ati soyo keronto ronto
Kowe uwes cidro
Dadi sumpah setiamu

Tumetesing iluhku
Nganti koyo tirto segoro
Nalikane kowe lungo ninggalke aku

Nelongso ku nelongso
Ati soyo keronto ronto
Kowe uwes cidro
Dadi sumpah setiamu

Ho... ooo... ho... ooo....
Hooooo…..

NOTE :
Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami
Page : Contact
Facebook : Lorok-TM
Phone / WA : 085203781053