Lirik Lagu Simpang Lima Ninggal Janji - Eny Sagita

Soyo suwe Soyo nelongso rasane Atiku kangen kangenku marang kowe... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.


Judul Lagu : Simpang Limo Ninggal Janji
Ciptaan : Nur Bayan
Penyanyi : Eny Sagita
Genre : Dangdut

Lirik Simpang Limo Ninggal Janji


Soyo suwe
Soyo nelongso rasane
Atiku kangen
kangenku marang kowe

Nanging pancen
Pancen wis dadi nasibe
Durung biso sesandingan
Sesandingan karo kowe

Arume kembang
Mekar ing wayah sore
Arum ambune
Isih biso tak rasakne

Nanging nanging
Arum arume rambutmu
Amung biso tak bayangne
Mergo kowe ra ning kene

Aku lungo nang monco
Golek makaryo
Nggo sangune urip aku lan kowe

Arume kembang
Mekar ing wayah wengi
Dadi tombo kangenku jeroning ati

Kembangku ayu lilakno lungoku
Aku ra bakal lali
Marang janji sing tak tali

Ning simpang limo iki
Sing nyekseni sumpahing ati
Janjiku mengko mesti tak tepati

INTRO

Arume kembang
Mekar ing wayah sore
Arum ambune
Isih biso tak rasakne

Nanging nanging
Arum arume rambutmu
Amung biso tak bayangne
Mergo kowe ra ning kene

Arume kembang
Mekar ing wayah wengi
Dadi tombo kangenku jeroning ati

Kembangku ayu lilakno lungoku
Aku ra bakal lali
Marang janji sing tak tali

Ning simpang limo iki
Sing nyekseni sumpahing ati
Janjiku mengko mesti tak tepati

INTRO

Arume kembang
Mekar ing wayah sore
Arum ambune
Isih biso tak rasakne

Nanging nanging
Arum arume rambutmu
Amung biso tak bayangne
Mergo kowe ra ning kene

Arume kembang
Mekar ing wayah wengi
Dadi tombo kangenku jeroning ati

Kembangku ayu lilakno lungoku
Aku ra bakal lali
Marang janji sing tak tali

Ning simpang limo iki
Sing nyekseni sumpahing ati
Janjiku mengko mesti tak tepati

Kembangku ayu lilakno lungoku
Aku ra bakal lali
Marang janji sing tak tali

Ning simpang limo iki
Sing nyekseni sumpahing ati
Janjiku mengko mesti tak tepati
Janjiku mengko mesti tak tepati

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053