Lirik Lagu Segoro Tresno (Badree) - Dimas Tedjo ft Dewi Asty

Telung tahun kepungkur Ing pinggir segoro iki Pungkasan aku ketemu aku karo sliramu... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.

Judul Lagu : Segoro Tresno
Ciptaan : Baree
Penyanyi : Dimas Tedjo ft Dewi Asty
Genre : Dangdut

Lirik Segoro Tresno - Dimas Tedjo ft Dewi Asty


Pr :
Telung tahun kepungkur
Ing pinggir segoro iki
Pungkasan aku ketemu aku karo sliramu

Lk :
Gumelar banyu biru
Dadi saksi bisu naliko
Sliramu pamit lungo ninggalke aku

Pr :
Larane ati kudu pisah ing sliramu
Gelane ati ra biso dadi jodoku
Lk :
Kangene ati aku kepingin ketemu
Saben nyawang ombak segoro banyu biru

Pr :
Sumilir angin segoro ngancani aku
Sing kangen marang sliramu pepujanku
Lk :
Sumilir angin segoro sing nggowo lungo
Tresnaku tresnamu sing muspro tanpo guno

Pr :
Larane ati kudu pisah ing sliramu
Gelane ati ra biso dadi jodoku
Lk :
Kangene ati aku kepingin ketemu
Saben nyawang ombak segoro banyu biru

INTRO

Pr :
Telung tahun kepungkur
Ing pinggir segoro iki
Pungkasan aku ketemu aku karo sliramu

Lk :
Gumelar banyu biru
Dadi saksi bisu naliko
Sliramu pamit lungo ninggalke aku

Pr :
Larane ati kudu pisah ing sliramu
Gelane ati ra biso dadi jodoku
Lk :
Kangene ati aku kepingin ketemu
Saben nyawang ombak segoro banyu biru

Pr :
Sumilir angin segoro ngancani aku
Sing kangen marang sliramu pepujanku
Lk :
Sumilir angin segoro sing nggowo lungo
Tresnaku tresnamu sing muspro tanpo guno

Pr :
Larane ati kudu pisah ing sliramu
Gelane ati ra biso dadi jodoku
Lk :
Kangene ati aku kepingin ketemu
Saben nyawang ombak segoro banyu biru

Pr :
Sumilir angin segoro ngancani aku
Sing kangen marang sliramu pepujanku
Lk :
Sumilir angin segoro sing nggowo lungo
Tresnaku tresnamu sing muspro tanpo guno

Pr :
Larane ati kudu pisah ing sliramu
Gelane ati ra biso dadi jodoku
Lk :
Kangene ati aku kepingin ketemu
Saben nyawang ombak segoro banyu biru

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053