13 Agt 2017

Judul Lagu : Segoro Tresno
Ciptaan : -
Penyanyi : Sarah Brillian
Genre : Dangdut

Lirik Segoro Tresno


Lelakon tresnaku
Tak lilo kanti ikhlas atiku
Nanging ra biso
Nglalekke sliramu soko atiku

Sing tansah tak tembang
Lakon tresno ning njero atiku
Mergo sik abot
Ngilangke sliramu ning njero kalbu

Tak lilo lilo
Ilange tresnamu soko atiku
Nadyan nelongso
Mergo kelangan sliramu

Roso tresnaku
Soyo gede koyo ombake segoro
Nadyan ping sewu
Wis tak coba nglalekke sliramu ning atiku

Roso tresnaku
Soyo gede koyo ombake segoro
Jeru tak ukir
Lakon tresnamu ning njero atiku

INTRO

Lelakon tresnaku
Tak lilo kanti ikhlas atiku
Nanging ra biso
Nglalekke sliramu soko atiku

Sing tansah tak tembang
Lakon tresno ning njero atiku
Mergo sik abot
Ngilangke sliramu ning njero kalbu

Tak lilo lilo
Ilange tresnamu soko atiku
Nadyan nelongso
Mergo kelangan sliramu

Roso tresnaku
Soyo gede koyo ombake segoro
Nadyan ping sewu
Wis tak coba nglalekke sliramu ning atiku

Roso tresnaku
Soyo gede koyo ombake segoro
Jeru tak ukir
Lakon tresnamu ning njero atiku

Roso tresnaku
Soyo gede koyo ombake segoro
Nadyan ping sewu
Wis tak coba nglalekke sliramu ning atiku

Roso tresnaku
Soyo gede koyo ombake segoro
Jeru tak ukir
Lakon tresnamu ning njero atiku

Atiku...