Lirik Lagu Pantai Konang - Tayub Trenggalek


Judul Lagu : Pantai Konang
Ciptaan : -
Penyanyi : Tayub Trenggalek
Genre : Tayub

Lirik Pantai Konang - Tayub Trenggalek


Pantai Konang kang mangonang ngonang
Endah yen sinawang
Mapan ing deso Nglebeng
Kecamatan Panggul wewangkon Trenggalek

Nyoto yekti
Papan rekreasi datan amboseni
Soyo soyo wanci wengi
Sumilire angin soyo nggugah ati

Gumuruh ombake gedhe
Wewatone pantai katon rame
Soyo ing dino minggu
Sing podho liburan tindak pantai Konang

Warso enggal
Podho angebaki panggonan wisata
Soyo soyo wanci wengi
Pumpung durung kadung ayo do nyatakne

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami Di Contact ini.