Lirik Lagu Rokok Cempoko - Tayub Trenggalek

Rasane mantep gurih ora bakal maleh Senajan seje panggone tetep nikmat rasane Sing tuo sing mudo ngudud rokok cempoko Kutho lan ndeso saben warung wis ono Ojo lali mundhuto rokoke cap cempoko... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Rokok Cempoko - Tayub Trenggalek

Judul Lagu : Rokok Cempoko
Ciptaan : -
Penyanyi : Hartatik
Genre : Tayub

Lirik Rokok Cempoko


Cempoko cempoko
Rokoke cap cempoko
Rasane mantep gurih ora bakal maleh
Senajan seje panggone tetep nikmat rasane
Sing tuo sing mudo ngudud rokok cempoko
Kutho lan ndeso saben warung wis ono
Ojo lali mundhuto rokoke cap cempoko

INTRO

Cempoko cempoko
Rokoke cap cempoko
Rasane mantep gurih ora bakal maleh
Senajan seje panggone tetep nikmat rasane
Sing tuo sing mudo ngudud rokok cempoko
Kutho lan ndeso saben warung wis ono
Ojo lali mundhuto rokoke cap cempoko