Lirik Lagu Nyi Roro Kidul


Judul Lagu : Nyi Roro Kidul
Ciptaan : -
Penyanyi : Aulia Mustika
Genre : Dangdut

Lirik Nyi Roro Kidul


Wingiting jero samudro
Ing jawa sih kidul
Sepi gegirisi

Berbawane Nyi roro kidul
Ha.a.a.a.a Nyi roro kidul
Ha.a.a.a.a

Jumeglure ombak gedhe
Kasabut ing angin
Guntur pindho gunung jugrug

Berbawane Nyi roro kidul
Ha.a.a.a.a Nyi roro kidul
Ha.a.a.a.a Nyi roro kidul

INTRO

Kereto kencono titian sang ratu
Mabur ing awang awang
Cahyaning damar ambyar semburat
Pindho mblerenging jagad

Dewo tirto wantahing ngawulo nendro
Murih gendhing pinabuh klawan iromo
Lirih sworo gamelan jowo
Hangiring jengkare ratu samudro

INTRO

Jumeglure ombak gedhe
Kasabut ing angin
Guntur pindho gunung jugrug

Berbawane Nyi roro kidul
Ha.a.a.a.a Nyi roro kidul
Ha.a.a.a.a Nyi roro kidul

INTRO

Kereto kencono titian sang ratu
Mabur ing awang awang
Cahyaning damar ambyar semburat
Pindho mblerenging jagad

Dewo tirto wantahing ngawulo nendro
Murih gendhing pinabuh klawan iromo
Lirih sworo gamelan jowo
Hangiring jengkare ratu samudro

NOTE :
Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami
Page : Contact
Facebook : Lorok-TM
Phone / WA : 085203781053