Lirik Lagu Ora Kere - Nella Kharisma



Judul Lagu : Ora Kere
Ciptaan : Kang Seger
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut Remix

Lirik Ora Kere - Nella Kharisma


Kere kere kere
Aku wis ra kere
Pacaran karo kowe
Dasar cowok matre

Kere kere kere
Aku wis ra kere
Goro goro kowe
Aku dadi kere

Aku ra sudi maneh pacaran karo kowe
Jalaran kowe saiki aku dadi ngene
Entek bebek entek meri ra ono sing keri
Jebut melarat kowe malah minggat

Aku wes kapok ra bakal dolanan wong lanang
Wong lanang saiki yo pancen larang regane
Rono rene kabeh wis ora ono bedane
Yen eroh duwik dadi ijo mripate

Kere kere kere
Aku wis ra kere
Pacaran karo kowe
Dasar cowok matre

Kere kere kere
Aku wis ra kere
Goro goro kowe
Aku dadi kere

INTRO

Kere kere kere
Aku wis ra kere
Pacaran karo kowe
Dasar cowok matre

Kere kere kere
Aku wis ra kere
Goro goro kowe
Aku dadi kere

Aku ra sudi maneh pacaran karo kowe
Jalaran kowe saiki aku dadi ngene
Entek bebek entek meri ra ono sing keri
Jebut melarat kowe malah minggat

Aku wes kapok ra bakal dolanan wong lanang
Wong lanang saiki yo pancen larang regane
Rono rene kabeh wis ora ono bedane
Yen eroh duwik dadi ijo mripate

Kere kere kere
Aku wis ra kere
Pacaran karo kowe
Dasar cowok matre

Kere kere kere
Aku wis ra kere
Goro goro kowe
Aku dadi kere

INTRO

Kere kere kere
Aku wis ra kere
Pacaran karo kowe
Dasar cowok matre

Kere kere kere
Aku wis ra kere
Goro goro kowe
Aku dadi kere

Aku ra sudi maneh pacaran karo kowe
Jalaran kowe saiki aku dadi ngene
Entek bebek entek meri ra ono sing keri
Jebut melarat kowe malah minggat

Aku wes kapok ra bakal dolanan wong lanang
Wong lanang saiki yo pancen larang regane
Rono rene kabeh wis ora ono bedane
Yen eroh duwik dadi ijo mripate

Kere kere kere
Aku wis ra kere
Pacaran karo kowe
Dasar cowok matre

Kere kere kere
Aku wis ra kere
Goro goro kowe
Aku dadi kere

Kere kere kere
Aku wis ra kere
Pacaran karo kowe
Dasar cowok matre

Kere kere kere
Aku wis ra kere
Goro goro kowe
Aku dadi kere

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami di Contact Page / Phone : 085203781053 / Facebook : Lorok-TM