Lirik Lagu Dek Lastri (Despacito Versi Jawa) - Alif Rizky ft Fazayubdina


Judul Lagu : Dek Lastri (Despacito Versi Jawa)
Ciptaan : -
Penyanyi : Alif Rizky ft Fazayubdina
Genre : RnB / Hip Hop

Lirik Dek Lastri (Despacito Versi Jawa)


Ku ngerti dek koe mang wis bosen
Padahal aku wonge setia
Aku mung di dadekke pelarian yeach..
Wouwoo.. bubar...

Masalah ora wis wis dek
Jo mikirno awakke dewe
Senajan ngono ora bakal ku lali..
Lali..

Aku tresno kowe ora sah di takon
Wis di lakoni ora sah di kongkon
Kowe malah ngono dek
Opo iki jenenge takdir
Awake panas atiku gosong

Duh, loro untuku mikirno awakmu
Ket wingi bengi ra ono kabarmu
Opo kowe lagi ora ono pulso
Oh yeah
Yahhh

Awaku wis koyo wong ora normal
Kowe ngomong marang aku "santai yo mas"
Yen aku salah ku njaluk pangapuro

Dek Lastri, ojo dumeh ngono to dek ambek kulo
Kowe cedak mbek lanang liyo ku ra rido
Kowe ninggalno aku opo kowe tego

Dek Lastri, ojo lungo to dek wong aku iseh tresno
Awakku mung dewekkan urip nang dunyo
Wes suwe ora ketemu pengen crito
(Sue sue sue uwis sue)

Sak jujure ora relo aku ora trimo
Kowe metu karo kae bocah
Tukang angon sing nembe dadi bos
(tukang angon tukang angon bebek)

Meh nganti kapan ngapusi awakku bendino
Lungo Purwokerto crito
Jebul kowe ambek lanang liyo

Dek'e lungo lungo mbek wong liyo
Tegal Brebes Purwokerto
Semarang lan Suroboyo
Jogja ning Malioboro
Bahagiakna kowe senajan aku utang bank
Tagihan nganti numpuk di kejar kejar wong bank
Kowe ninggalno aku pas lagi sayang sayange
Buka buka buka instagram foto dek'e mbek kowe
Awakku moh pisah dek
Aku yo kudu piye
Tulung jelasno dek nang ndi salahe

Meh crito meh crito
Tapi ambe sopo
Atiku yo loro rapopo rapopo
Aku emoh pisah tapi yo uweslah
Senajan tresno yo wes ikhlas waelah

Meh crito meh crito
Tapi ambe sopo
Atiku jan loro rapopo rapopo
Aku emoh pisah tapi yo uweslah
Senajan tresno yo wes ikhlas waelah
Oh yeach

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami Di Contact ini.