13 Agt 2017

Judul Lagu : Kowe Tresno Aku Tak Sayang Selawase
Ciptaan : -
Penyanyi : Gita Florencia
Genre : Dangdut

Lirik Kowe Tresno Aku Tak Sayang Selawase


Amung siji panyuwunku mring sliramu
Tuhu bekti kasetyanmu marang aku
Supoyo tresno iki tetep kejogo
Lan ra bakal cidro setia tanpo cobo

INTRO

Amung siji panyuwunku mring sliramu
Tuhu bekti kasetyanmu marang aku
Supoyo tresno iki tetep kejogo
Lan ra bakal cidro setia tanpo cobo

Sing ono ning atiku mung sliramu
Sing krungu neng talingan mung sworomu
Sing katon neng mripatku mung bayangmu
Kowe tresno aku tak sayang selawase

Ra bakal janji iki tak blenjani
Mergo mung sliramu sing tak duweni
Panyuwunku sing ono batin iki
Mugo tresno iki langgeng selawase

INTRO

Amung siji panyuwunku mring sliramu
Tuhu bekti kasetyanmu marang aku
Supoyo tresno iki tetep kejogo
Lan ra bakal cidro setia tanpo cobo

Sing ono ning atiku mung sliramu
Sing krungu neng talingan mung sworomu
Sing katon neng mripatku mung bayangmu
Kowe tresno aku tak sayang selawase

Ra bakal janji iki tak blenjani
Mergo mung sliramu sing tak duweni
Panyuwunku sing ono batin iki
Mugo tresno iki langgeng selawase
Mugo tresno iki langgeng selawase

Baca Juga : Lirik Lagu Enget Riko - Gita Florencia