Lirik Lagu Bojomu Bekas Pacarku - Hip Hop

Bojomu kui biyen bekase pacarku Sing mbok senengi tanpo pamit aku Esemme pancen manis Tur lambemu pancen lamis Wedokan koyo kowe mending ditinggal wae... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.

Judul Lagu : Bojomu Bekas Pacarku
Ciptaan : -
Penyanyi : -
Genre : Hip Hop

Lirik Bojomu Bekas Pacarku - Hip Hop


Bojomu kui biyen bekase pacarku
Sing mbok senengi tanpo pamit aku
Esemme pancen manis
Tur lambemu pancen lamis
Wedokan koyo kowe mending ditinggal wae

Aku ora nyongko aku ora ngiro
Bojomu kui bekas pacarku biyen
AS#
Bul caramu koyo ngono ra ndelokke aku sopo
Waton mangan tanpo kroso
Saiki ngajak suloyo
Jane aku yo rapopo
Nek arep mbok pangan mongo
Aku ikhlas wae nek bekasku kui tonjo
Neng kowe kok malah atos
Tur aku yo ora ngurus
Arep mayak yo karepmu
Biyen wis tau tak kenth#

Bojomu kui biyen bekase pacarku
Sing mbok senengi tanpo pamit aku
Esemme pancen manis
Tur lambemu pancen lamis
Wedokan koyo kowe mending ditinggal wae
Di delokke cen semledot
Nek ra kuat iso pedot
Bodine pancen semok
Tur aku wis jeleh ndelok
Gandeng kowe koncoku
Aku mung nrimo polahmu
Dasare kowe edan
Bojo konco yo mbok pangan
Kudune kowe ngoco
Tresno dudu seko bondo
Jalaran mergo konco
Sifatmu soyo tego
Pancen jenenge menungso
Kabeh iso gawe doso
Tur ojo waton nubruk
Nek ra pingin di tapuk

Bojomu kui biyen bekase pacarku
Sing mbok senengi tanpo pamit aku
Esemme pancen manis
Tur lambemu pancen lamis
Wedokan koyo kowe mending ditinggal wae

Nek wis mancik pancen penak
Luweh becik kowe minggat
Timbangane gawe rusak
Malah koyo uwong bejat
Duwe bojo siji wae
Tur ojo ngisruh tonggo
Masalahe saiki urusane dadi dowo

Aku wes ngelekke
Ning kowe malah ngece
Opo ngono kui jenenge ngajeni
Konco mangan konco
Nek tego yo karepmu
Ojo gawe perkoro
Sing gawe sirahku ngelu

Kowe tego nglarani aku
Opo caramu nglalekke aku
Saiki aku ra nduwe sopo sopo
Mung sliramu neng njero dodo

Bojomu kui biyen bekase pacarku
Sing mbok senengi tanpo pamit aku
Esemme pancen manis
Tur lambemu pancen lamis
Wedokan koyo kowe mending ditinggal wae

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053