Lirik Lagu Kesingsal - Vita Alvia

Kadung wis teko ati Sing biso mungkiri Sing biso ngawesi Eling elingen isun Isun eling nong esemme Eling kegowo kangen... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Kesingsal - Vita Alvia

Judul Lagu : Kesingsal
Ciptaan : Angga Samudra / Echo
Penyanyi : Vita Alvia
Genre : Banyuwangi

Lirik Kesingsal


Kadung wis teko ati
Sing biso mungkiri
Sing biso ngawesi

Eling elingen isun
Isun eling nong esemme
Eling kegowo kangen

Ha..aaa...aaa...
Ha..aaa...aaa...

Opo tah riko kroso
Biso tah riko ngrasakno
Kadung sun eling riko

Ketemu sing sengojo
Tapi biso nyentuh dodo
Biso nggawe apuro

Ha..aaa...aaa...
Ha..aaa...aaa...

Kesingsal ati sun kesingsal
Welas sun nong atin riko
Kesingsal ati sun kesingsal
Biso o tah sun nduweni ati kanggo nduweni

Ha..aaa...aaa...
Ha..aaa...aaa...

INTRO

Kadung wis teko ati
Sing biso mungkiri
Sing biso ngawesi

Eling elingen isun
Isun eling nong esemme
Eling kegowo kangen

Ha..aaa...aaa...
Ha..aaa...aaa...

Kesingsal ati sun kesingsal
Welas sun nong atin riko
Kesingsal ati sun kesingsal
Biso o tah sun nduweni ati kanggo nduweni

Kesingsal ati sun kesingsal
Welas sun nong atin riko
Kesingsal ati sun kesingsal
Biso o tah sun nduweni ati kanggo nduweni

Ha..aaa...aaa...
Ha..aaa...aaa...