20 Jul 2017

Judul Lagu : Tresno Kependem
Ciptaan : Lucen / Rusmanto
Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Tresno Kependem - Didi Kempot


Koyo tumekaning gludug ing wanci ketigo
Gawe kaget tumrap rogo lan atiku
Kowe teko pangucapmu kondo tresno karo aku
Tresno sing kasimpen wetoro limang warso

Nganti semono suwene anggonmu ngenteni
Katresnanmu datan luntur krono wektu
Tresnamu kang tulus suci manggon neng atimu
Sak tenane tresnamu amung sawiji

INTRO

Gede pangapuramu aku lirwo mring tresnamu
Kabeh mau mergo kersaning kuoso
Gede pangapuramu aku lirwo mring tresnamu
Kabeh mau mergo kowe wis polo kromo

Keneng opo biyen ora nate kondo
Lamun kondo bareng mbangun balai wismo
Amung panyuwunku marang kang kuoso
Kowe antuk sulihing tali asmoro

INTRO

Nganti semono suwene anggonmu ngenteni
Katresnanmu datan luntur krono wektu
Tresnamu kang tulus suci manggon neng atimu
Sak tenane tresnamu amung sawiji

INTRO

Gede pangapuramu aku lirwo mring tresnamu
Kabeh mau mergo kersaning kuoso
Gede pangapuramu aku lirwo mring tresnamu
Kabeh mau mergo kowe wis polo kromo

Keneng opo biyen ora nate kondo
Lamun kondo bareng mbangun balai wismo
Amung panyuwunku marang kang kuoso
Kowe antuk sulihing tali asmoro
Kowe antuk sulihing tali asmoro