20 Jul 2017
Lirik Lagu Hello Sayang - Didi Kempot

Judul Lagu : Hello Sayang
Ciptaan : -
Di Populerkan : Didi Kempot
Genre : Pop

Lirik Lagu Hello Sayang - Didi Kempot

Helo sayang
Kepiye kowe kabarmu
Helo sayang
Opo isih eling suaraku

Suwe tenan
Rasane ora ketemu
Kowe karo aku
Wis suwe ora ketemu

Rungokno iki lagu
Ing dino ulang tahunmu
Senajan kowe adoh karo aku
Aku tetep tresno sliramu

Aku ora biso lali
Nganti tekaning pati
Aku aku aku terus kelingan
Dino ulang tahunmu sayang

INTRO

Suwe tenan
Rasane ora ketemu
Kowe karo aku
Wis suwe ora ketemu

Rungokno iki lagu
Ing dino ulang tahunmu
Senajan kowe adoh karo aku
Aku tetep eling sliramu

Aku ora biso lali
Nganti tekaning pati
Aku aku aku terus kelingan
Dino ulang tahunmu sayang