Lirik Lagu Ojo Lungo - Didi Kempot

Durung lego roso jroning dodo Durung mari rasane kangenku Lagi pethuk sak kedepan moto Isih durung biso kanggo tombo... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.

Judul Lagu : Ojo Lungo (Sewu Loro)
Ciptaan : Didi Kempot
Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Ojo Lungo - Didi Kempot


Durung lego roso jroning dodo
Durung mari rasane kangenku
Lagi pethuk sak kedepan moto
Isih durung biso kanggo tombo

Ojo, ojo, ojo lungo ninggal aku meneh
Yen lungo gowo sisan atiku

INTRO

Ra biso aku ora biso
Ngapusi rasane ati
Bola bali wis tak lalekke
Malah tansah eling wae

Ra biso aku ora biso
Ngapusi rasane ati
Bola bali wis tak lalekke
Neng aku sih seneng kowe

Sak umpomo kowe mangerteni
Sewu loro numpuk dadi siji
Pirang tahun nggonku nutup ati
Mung tekamu sing tak anti anti

Ojo, ojo, ojo lungo ninggal aku meneh
Yen lungo gowo sisan atiku

INTRO

Ra biso aku ora biso
Ngapusi rasane ati
Bola bali wis tak lalekke
Malah tansah eling wae

Ra biso aku ora biso
Ngapusi rasane ati
Bola bali wis tak lalekke
Neng aku sih seneng kowe

Sak umpomo kowe mangerteni
Sewu loro numpuk dadi siji
Pirang tahun nggonku nutup ati
Mung tekamu sing tak anti anti

Ojo, ojo, ojo lungo ninggal aku meneh
Yen lungo gowo sisan atiku

Yen lungo gowo sisan atiku

Note :
Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami.
Page : Contact, Facebook : Lorok-TM, Phone / WA : 085203781053