Lirik Lagu Segoro Tuban - Didi Kempot

Putihe pasir segoro tuban Sing tak pikir seprene wis ra kelingan Iring netese udan sore Ngelengake slirane kembange lambe... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Segoro Tuban - Didi Kempot

Judul Lagu : Segoro Tuban
Ciptaan : Didi Kempot
Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Segoro Tuban - Didi Kempot


Putihe pasir segoro tuban
Sing tak pikir seprene wis ra kelingan
Iring netese udan sore
Ngelengake slirane kembange lambe

Separuh jagat tak iteri
Ora wirang saben uwong tak takoni
Separuh ndunyo tak ubengi
Ngoyak tresno tresnane wong sing lali

Konang konang padhangono ati iki
Kanggo aku wong sing kangen ati
Konang konang tuntunen sing tak kangeni
Neng pinggir segoro pantai sowan tak enteni
Neng Tuban iki

INTRO

Lingsire suryo wis ngancik wengi
Ngawe awe rasane kangen ing ati
Cilik biyen nggonku nresnani
Kowe purik lungamu terus neng ngendi

Separuh jagat tak iteri
Ora wirang saben uwong tak takoni
Separuh ndunyo tak ubengi
Ngoyak tresno tresnane wong sing lali

Konang konang padhangono ati iki
Kanggo aku wong sing kangen ati
Konang konang tuntunen sing tak kangeni
Neng pinggir segoro pantai sumeng tak enteni

Konang konang padhangono ati iki
Kanggo aku wong sing kangen ati
Konang konang tuntunen sing tak kangeni
Neng pinggir segoro pantai sowan tak enteni
Neng Tuban iki