Lirik Lagu Nagih Janji - Didi Kempot

Udan eluh tumetes ing wayah wengi Kroso trenyuh rasane atiku iki Iki tenan opo yo mung ono ngimpi Ra tak nyono sliramu kok kerso bali... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.

Judul Lagu : Nagih Janji
Ciptaan : Didi Kempot
Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Pop Java

Lirik Nagih Janji - Didi Kempot


Udan eluh tumetes ing wayah wengi
Kroso trenyuh rasane atiku iki
Iki tenan opo yo mung ono ngimpi
Ra tak nyono sliramu kok kerso bali

Ora salah yen sliramu nagih janji
Mung tekamu kok yo ora wingi wingi
Aku bungah neng kudu kepiye iki
Saikine aku uwes entuk ganti

Uwis ono sisihanku seng klebu jroning atiku
Sak suwene sliramu ninggalke aku
Ojo kok salahke aku ojo nesu karo aku
Wong tuaku wes kebacut entuk mantu

Ora salah yen sliramu nagih janji
Mung tekamu kok yo ora wingi wingi
Aku bungah neng kudu kepiye iki
Saikine aku uwes entuk ganti

INTRO

Udan eluh tumetes ing wayah wengi
Kroso trenyuh rasane atiku iki
Iki tenan opo yo mung ono ngimpi
Ra tak nyono sliramu kok kerso bali

Uwis ono sisihanku seng klebu jroning atiku
Sak suwene sliramu ninggalke aku
Ojo kok salahke aku ojo nesu karo aku
Wong tuaku wes kebacut entuk mantu

Ora salah yen sliramu nagih janji
Mung tekamu kok yo ora wingi wingi
Aku bungah neng kudu kepiye iki
Saikine aku uwes entuk ganti
Saikine aku uwes entuk ganti

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053