Lirik Lagu Wis Cukup - Didi Kempot

Wis cukup nggonmu gawe Gawe loro atiku Wis cukup nggonmu gawe Gawe nangis mripatku Tak tompo ora popo... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.

Judul Lagu : Wis Cukup
Ciptaan : Didi Kempot
Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Pop Java

Lirik Wis Cukup - Didi Kempot


Wis cukup nggonmu gawe
Gawe loro atiku
Wis cukup nggonmu gawe
Gawe nangis mripatku
Tak tompo ora popo

Aku ra ngloro ati karo kowe
Senajan aku kerep kok larakke
Mung siji wedi sing tak pikirake
Aku ojo nganti di tinggalke

INTRO

Bebasan nangis wis ora metu iluhku
Nangis nangisi roso tresnoku
Bebasan loro wis suwe ra entuk jantu
Marine yen kowe ra ninggal aku

Wis cukup nggonmu gawe
Gawe loro atiku
Wis cukup nggonmu gawe
Gawe nangis mripatku
Tak tompo ora popo

INTRO

Bebasan nangis wis ora metu iluhku
Nangis nangisi roso tresnoku
Bebasan loro wis suwe ra entuk jantu
Marine yen kowe ra ninggal aku

Wis cukup nggonmu gawe
Gawe loro atiku
Wis cukup nggonmu gawe
Gawe nangis mripatku
Tak tompo ora popo

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053