Lirik Lagu Modal Dengkul - Didi Kempot

Modalmu mung modal dengkul yo mas Koyo rokok mbako semprul Kabeh kowe yo mung nggabrul Tenane kowe pancen gemendul... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Modal Dengkul - Didi Kempot

Judul Lagu : Modal Dengkul
Ciptaan : Didi Kempot
Penyanyi : Didi Kempot ft Yan Vellia
Genre : Campursari

Lirik Modal Dengkul - Didi Kempot ft Yan Vellia


Pr :
Modalmu mung modal dengkul yo mas
Koyo rokok mbako semprul
Kabeh kowe yo mung nggabrul
Tenane kowe pancen gemendul

Lk :
Mengko yen wis klakon kumpul yo dik
Tak tukokke sing gemandul
Gelang kalung emas wungkul
Sing gede gede sak nggone pak dul

INTRO

Pr : Lagi kenal kok kowe wis wani ngrangkul
Lk : Wani wae wedi yen sliramu ucul
Pr : Lagi kenal kok kowe wis wani nusul
Lk : Wa wa wani wae mergo lambemu sing nggandul

Pr :
Modalmu mung modal dengkul yo mas
Koyo rokok mbako semprul
Kabeh kowe yo mung nggabrul
Tenane kowe pancen gemendul

INTRO

Pr : Lagi kenal kok kowe wis wani ngrangkul
Lk : Wani wae wedi yen sliramu ucul
Pr : Lagi kenal kok kowe wis wani nusul
Lk : Wa wa wani wae mergo lambemu sing nggandul

Pr :
Modalmu mung modal dengkul yo mas
Koyo rokok mbako semprul
Kabeh kowe yo mung nggabrul
Tenane kowe pancen gemendul

Lk :
Senadyan bondho dengkul
Aku iki joko jujur