31 Jul 2017
Lirik Lagu Seketan Ewu - Didi Kempot

Judul Lagu : Seketan Ewu
Ciptaan : Didi Kempot
Di Populerkan : Didi Kempot ft Yan Vellia
Genre : Campursari

Lirik Lagu Seketan Ewu - Didi Kempot ft Yan Vellia

Pr
Duwit palsu mas seketan ewu
Kanggo tuku yo ora payu
Gampang luntur yen keno banyu
Ora bedo koyo tresnamu (mosok)

Sorry saja mas aku tak mau
Aku emoh nompo kayamu
Wani luwih ngempet ngelihku
Timbang mumet mikir tresnamu

Lk
Limo enole papat
Pr
Nyawang bondho aku ra sulap
Lk
Limo enole papat
Pr
Pilih mlarat timbang kuwalat

Pr
Duwit palsu mas seketan ewu
Kanggo tuku yo ora payu
Gampang luntur yen keno banyu
Ora bedo koyo tresnamu

INTRO

Pr
Aku emoh duwitmu
Aku emoh dompetmu
Lk
Pek'en kabeh ijolono ayumu

Pr
Aku emoh bandamu
Aku emoh donyamu
Lk
Pek'en kabeh yo nduk yo
Manuto karo aku

Pr
Duwit palsu mas seketan ewu
Kanggo tuku yo ora payu
Gampang luntur yen keno banyu
Ora bedo koyo tresnamu

INTRO

Pr
Aku emoh duwitmu
Aku emoh dompetmu
Lk
Pek'en kabeh ijolono ayumu

Pr
Aku emoh bandamu
Aku emoh donyamu
Lk
Pek'en kabeh yo nduk yo
Manuto karo aku

Pr
Duwit palsu mas seketan ewu
Kanggo tuku yo ora payu
Gampang luntur yen keno banyu
Ora bedo koyo tresnamu