Lirik Lagu Getun Nganti Pikun

Naliko pisan ketemu Esemu dadi gregeting atiku Aku ra nglegewo Siro teko kondo tresno... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.

Judul Lagu : Getun Nganti Pikun
Ciptaan : Tlonteng Santoso
Penyanyi : Nonik Aprilia
Genre : Langgam Campursari

Lirik Getun Nganti Pikun


Naliko pisan ketemu
Esemu dadi gregeting atiku
Aku ra nglegewo
Siro teko kondo tresno

Larane atiku iki
Ora nyono lungo cidro janji
Lelakon kawuni
Mung tansah ngreridu ati

Antuk jampi
Luwih manis nadyan amung lamis
Rasaku antuk tombo
ora ngiro usodo dadi memolo

Duh Gusti niki kepripun
Di tuturi kulo mboten purun
Rinten dalu muwun
Dadi getun nganti pikun

INTRO

Naliko pisan ketemu
Esemu dadi gregeting atiku
Aku ra nglegewo
Siro teko kondo tresno

Larane atiku iki
Ora nyono lungo cidro janji
Lelakon kawuni
Mung tansah ngreridu ati

Antuk jampi
Luwih manis nadyan amung lamis
Rasaku antuk tombo
ora ngiro usodo dadi memolo

Duh Gusti niki kepripun
Di tuturi kulo mboten purun
Rinten ndalu muwun
Dadi getun nganti pikun

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053