Lirik Lagu Pamitan

Lilanono pamit mulih Pesti kulo yen dede jodone Mugo enggal antuk sulih Wong sing biso ngladeni slirane... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Pamitan

Judul Lagu : Pamitan
Ciptaan : Gesang
Penyanyi : Gesang
Genre : Langgam Campursari

Lirik Pamitan


Lilanono pamit mulih
Pesti kulo yen dede jodone
Mugo enggal antuk sulih
Wong sing biso ngladeni slirane

Nadyan abot jroning ati
Ninggal ndiko wong sing tak tresnani

Nanging badhe kados pundi
Yen kawulo sak dermo nglampahi

Mung semene
Atur puji kario raharjo
Sak pungkure
Ojo lali asring kirim warto

Eman eman mbenjang ndiko
Yen to nganti di gawe kuciwo
Batin kulo mboten lilo
Yen to nganti mung di sio sio

INTRO

Nanging badhe kados pundi
Yen kawulo sak dermo nglampahi

Mung semene
Atur puji kario raharjo
Sak pungkure
Ojo lali asring kirim warto

Eman eman mbenjang ndiko
Yen to nganti di gawe kuciwo
Batin kulo mboten lilo
Yen to nganti mung di sio sio