Lirik Lagu Bandul Kunci - Tayub

Najan mung sepele gedhe paedahe Yen to aku loro minongko tambane Bandul kunci iki tetep tak openi Mugo dadi panglipure ati... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Judul Lagu : Bandul Kunci
Ciptaan : -
Penyanyi : Tayub Trenggalek
Genre : Langen Tayub

Lirik Bandul Kunci - Tayub Trenggalek


Sak kurepe langit sak lumahe bumi
Duh sliramu manis wong sing tak tresnani
Aku tansah eling tondo katresnanmu
Bandul kunci kembang mawar biru

Najan mung sepele gedhe paedahe
Yen to aku loro minongko tambane
Bandul kunci iki tetep tak openi
Mugo dadi panglipure ati

Bandul kunci kembang mawar biru
Rino wengi tumempel dadaku
Bandul kunci kembang mawar biru
Keno kanggo tambane kangenku

Saiki kunciku wis ono bandule
Mung kari ngenteni baline gemboke
Gembok karo kunci kudu dadi siji
Duh wong ayu gembokmu tak enteni

INTRO

Sak kurepe langit sak lumahe bumi
Duh sliramu manis wong sing tak tresnani
Aku tansah eling tondo katresnanmu
Bandul kunci kembang mawar biru

Najan mung sepele gedhe paedahe
Yen to aku loro minongko tambane
Bandul kunci iki tetep tak openi
Mugo dadi panglipure ati

Bandul kunci kembang mawar biru
Rino wengi tumempel dadaku
Bandul kunci kembang mawar biru
Keno kanggo tambane kangenku

Saiki kunciku wis ono bandule
Mung kari ngenteni baline gemboke
Gembok karo kunci kudu dadi siji
Duh wong ayu gembokmu tak enteni

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053