Lirik Lagu Sambel Kemangi

Lirik Lagu "Sambel Kemangi" dari Ratna Antika. Lagu ini di ciptakan oleh Supali. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Sambel Kemangi

Lirik Ratna Antika - Sambel Kemangi


Judul Lagu : Sambel Kemangi
Penyanyi : Ratna Antika
Ciptaan : Supali
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Sambel Kemangi


Enake jangan asem kecut
Sambele kemangi
Mangane bubar nyambut gawe
Nadyan lawuh tempe neng sehat awake

Segere ngombe banyu kendi
Rokok nglinting dewe
Nadyan mung manggon ono ndeso
Nyatane ayem tentrem kumpul sak keluargo

Aku nrimo watone pokok seger waras
Kayaku lumpukno kanggo ngragati sawah
Ugo tuku bibit lan rabuke
Mangan sak bendinane sego sambel kemangi

Enak opo wong urip ono ngalam dunyo
Yen wegah rekoso urip ora biso mulyo
Kudangane romo lan ibune
Sregepo nyambut gawe ojo lali Gustine

Enake jangan asem kecut
Sambele kemangi
Mangane bubar nyambut gawe
Nadyan lawuh tempe neng sehat awake

Segere ngombe banyu kendi
Rokok nglinting dewe
Nadyan mung manggon ono ndeso
Nyatane ayem tentrem kumpul sak keluargo

Aku nrimo watone pokok seger waras
Kayaku lumpukno kanggo ngragati sawah
Ugo tuku bibit lan rabuke
Mangan sak bendinane sego sambel kemangi

Enak opo wong urip ono ngalam dunyo
Yen wegah rekoso urip ora biso mulyo
Kudangane romo lan ibune
Sregepo nyambut gawe ojo lali Gustine