Lirik Lagu Aku Dudu Rojo - Didi Kempot

Aku pancen uwong sing tuno aksoro Ora biso nulis ora biso moco Nanging ati iki iseh duwe roso Roso tresno koyo tumrape manungso... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.

Judul Lagu : Aku Dudu Rojo
Ciptaan : -
Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Aku Dudu Rojo - Didi Kempot


Aku pancen uwong sing tuno aksoro
Ora biso nulis ora biso moco
Nanging ati iki iseh duwe roso
Roso tresno koyo tumrape manungso

Aku pancen wong cilik ra koyo rojo
Iso mangan wae aku uwes trimo
Nanging ati iki isih duwe roso
Jroning batin sak tenane pengen kondo

Pupus godong gedang
Ajang pincuk saiki wis ra kelingan
Biting pringe garing
Kok apusi awaku yo nganti gering

Klaras godong gedang
Sing tak gagas saiki wis ra kelingn
Tiwas ketiwasan
Melu nandur tresno aku ra keduman

Aku pancen uwong sing tuno aksoro
Ora biso nulis ora biso moco
Nanging ati iki iseh duwe roso
Roso tresno koyo tumrape manungso

INTRO

Pupus godong gedang
Ajang pincuk saiki wis ra kelingan
Biting pringe garing
Kok apusi awaku yo nganti gering

Klaras godong gedang
Sing tak gagas saiki wis ra kelingan
Tiwas ketiwasan
Melu nandur tresno aku ra keduman

Aku pancen wong cilik ra koyo rojo
Iso mangan wae aku uwes trimo
Nanging ati iki isih duwe roso
Jroning batin sak tenane pengen kondo

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053