Lirik Lagu Lingso Tresno - Didi Kempot


Judul Lagu : Lingso Tresno
Ciptaan : Didi Kempot
Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Lingso Tresno - Didi Kempot


Sindap sing ono rambutku iki
Isih iso tak kramasi
Nanging yen ngramasi loro ati
Ora gampang koyo mijet wohing ranti

Lingso sing ono rambutku iki
Isih iso tak petani
Nanging yen metani loro ati
Ora gampang koyo mijet wohing ranti

Endahe ombak segoro parangtritis
Sak kiduling yogjo
Eling aku tansah eling
Senadyan kowe ora eling

Sindap sing ono rambutku iki
Isih iso tak kramasi
Nanging yen ngramasi loro ati
Ora gampang koyo mijet wohing ranti

Lingso sing ono rambutku iki
Isih iso tak petani
Nanging yen metani loro ati
Ora gampang koyo mijet wohing ranti

Endahe ombak segoro parangtritis
Sak kiduling yogjo
Eling aku tansah eling
Senadyan kowe ora eling

NOTE :
Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami
Page : Contact
Facebook : Lorok-TM
Phone / WA : 085203781053