Lirik Lagu Lingso Tresno - Didi Kempot

Lirik Lagu "Lingso Tresno" dari Didi Kempot. Lagu ini di ciptakan sendiri oleh Didi Kempot. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Lingso Tresno - Didi Kempot

Lirik Didi Kempot - Lingso Tresno


Judul Lagu : Lingso Tresno
Penyanyi : Didi Kempot
Ciptaan : Didi Kempot
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Lingso Tresno


Sindap sing ono rambutku iki
Isih iso tak kramasi
Nanging yen ngramasi loro ati
Ora gampang koyo mijet wohing ranti

Lingso sing ono rambutku iki
Isih iso tak petani
Nanging yen metani loro ati
Ora gampang koyo mijet wohing ranti

Endahe ombak segoro parangtritis
Sak kiduling yogjo
Eling aku tansah eling
Senadyan kowe ora eling

Sindap sing ono rambutku iki
Isih iso tak kramasi
Nanging yen ngramasi loro ati
Ora gampang koyo mijet wohing ranti

Lingso sing ono rambutku iki
Isih iso tak petani
Nanging yen metani loro ati
Ora gampang koyo mijet wohing ranti

Endahe ombak segoro parangtritis
Sak kiduling yogjo
Eling aku tansah eling
Senadyan kowe ora eling