Lirik Lagu Ketinggalan Kereto - Didi Kempot

Aku kenal sliramu wis suwe Malah tak anggep adhiku dewe Bojoku konco akrab sliramu Mrono mrene dolanan cah telu... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Ketinggalan Kereto - Didi Kempot

Judul Lagu : Ketinggalan Kereto
Ciptaan : -
Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Ketinggalan Kereto - Didi Kempot


Aku kenal sliramu wis suwe
Malah tak anggep adhiku dewe
Bojoku konco akrab sliramu
Mrono mrene dolanan cah telu

Saikine aku uwis ngerti
Kowe nandang tresno marang aku
Biyene ra gelem amiwiti
Njur kepriye anggonku nglakoni

Katresnanmu ketinggalan kreto
Mbiyen mbiyen sliramu ra kondo
Nduwe karep mung disimpen simpen
Atiku biyene kesengsem

Saikine aku uwis ngerti
Kowe nandang tresno marang aku
Biyene ra gelem amiwiti
Njur kepriye anggonku nglakoni

Katresnanmu ketinggalan kreto
Mbiyen mbiyen, sliramu ra kondo
Nduwe karep  mung disimpen simpen
Atiku biyene kesengsem

Aku kenal sliramu wis suwe
Malah tak anggep adhiku dewe
Bojoku konco akrab sliramu
Mrono mrene dolanan cah telu