Lirik Lagu Aku Teko - Didi Kempot

Aku teko, tekan kene mergo eling kowe Nuruti ati sing kangen iki, Eling wong sng tau tak tresnani... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.

Judul Lagu : Aku Teko
Ciptaan : Didi Kempot
Penyenyi : Didi Kempot
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Aku Teko - Didi Kempot


Aku teko, tekan kene mergo eling kowe
Nuruti ati sing kangen iki
Eling wong sng tau tak tresnani

Aku rene, tekan kene pingin nyawang kowe
Sing tau janji neng aku iki
Nanging aku ra sido nduweni

Tego larane ora tego patine
Jroning dodho koyo ngene sambate
Tego larane ora tego patine
Nganti seprene mung tansah kelingan wae

Tego larane ora tego patine
Nganti seprene mung tansah kelingan wae

Aku rene, tekan kene pingin nyawang kowe
Sing tau janji neng aku iki
Nanging aku ra iso nduweni

Tego larane ora tego patine
Jroning dodho koyo ngene sambate
Tego larane ora tego patine
Nganti seprene tansah kelingan wae

Tego larane ora tego patine
Nganti seprene mung tansah kelingan wae
Nganti seprene mung tansah kelingan wae

VERSI LAWAS (Suriname)

Aku teko, tekan kene mergo eling kowe
Nuruti ati sing kangen iki
Nganti seprene ra biso lali

Kulo mriki, pengen mireng kabare sesami
Tumraping gesang mring tiyang jawi
Sayuk rukun iku kang utami

Tego larane ora tego patine
Simbah biyen ngono kuwi welinge
Roso kangen ora ono watese

Jroning rogo yen isih ono nyawane
Tego larane ora tego patine
Roso kangen marine ketemu kowe

Aku teko, tekan kene mergo eling kowe
Nuruti ati sing kangen iki
Nganti seprene ra biso lali

Tego larane ora tego patine
Simbah biyen ngono kuwi welinge
Roso kangen ora ono watese

Jroning rogo yen isih ono nyawane
Tego larane ora tego patine
Roso kangen marine ketemu kowe
Roso kangen marine ketemu kowe

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053