Lirik Lagu Neng Ngawi - Didi Kempot

Srengenge padhangono ati iki Singkirno mendung sing neng langit kuwi Aku kepingin nyawang senajan mung sedelo Isih eneng kene opo uwis lungo... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Neng Ngawi - Didi Kempot

Judul Lagu : Neng Ngawi
Ciptaan : Didi Kempot
Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Neng Ngawi - Didi Kempot


Lk :
Srengenge padhangono ati iki
Singkirno mendung sing neng langit kuwi
Aku kepingin nyawang senajan mung sedelo
Isih eneng kene opo uwis lungo

Rembulan sing ono ing langit biru
Kancanono aku wong sing nandang rindu
Gandhengen tanganku aku kepingin ketemu
Ben mari roso kangene atiku

Neng kene neng kutho Ngawi
Janjine tansah nresnani

Neng kene neng kutho Ngawi
Janjimu jare ra lali

Naliko semono kowe pamit lungo
Neng kene neng prapatan Kartonyono

Pr :
Neng kene aku ora cidro janji
Nganti mati sumpah aku ora lali
Nduwe roso kangen aku yo isih seneng
Neng kene aku pingin urip bareng

Lk :
Neng kene neng kutho Ngawi
Janjine tansah nresnani

Neng kene neng kutho Ngawi
Janjimu jare ra lali

Naliko semono kowe pamit lungo
Neng kene neng prapatan Kartonyono

Naliko semono kowe pamit lungo
Neng kene neng prapatan Kartonyono

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053