Lirik Lagu Sewu Kutho - Didi Kempot

Sewu kutho uwis tak liwati Sewu ati tak takoni Nanging kabeh podo ra ngerteni Lungamu neng endi... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.

Judul Lagu : Sewu Kutho
Ciptaan : Arie. W
Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Sewu Kutho - Didi Kempot


Sewu kutho uwis tak liwati
Sewu ati tak takoni
Nanging kabeh podo ra ngerteni
Lungamu neng endi

Pirang taun anggonku nggoleki
Seprene durung biso nemoni

Wis tak coba ngelalekake
Jenengmu soko atiku
Sak tenane aku ora ngapusi
Isih tresno sliramu

Umpamane kowe uwis mulyo
Lilo aku lilo
Yo mung siji dadi panyuwunku
Aku pingin ketemu

Senajan sak kedeping moto
Tak nggo tombo kangen jero ning dodo

INTRO

Wis tak coba ngelalekake
Jenengmu soko atiku
Sak tenane aku ora ngapusi
Isih tresno sliramu

Umpamane kowe uwis mulyo
Lilo aku lilo
Yo mung siji dadi panyuwunku
Aku pingin ketemu

Senajan sak kedeping moto
Tak nggo tombo kangen jero ning dodo
Senajan mung sedelo
Tak nggo tombo kangen jero ning dodo

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053