Lirik Lagu Ojo Siyo - Abu Naim

Mbiyen aku prawan ayu lencir kuning akeh joko andil tansah pingin nyanding Saben malem minggu akeh joko takon aku durung duwe pacar pingin dadi pacarku... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.


Judul Lagu : Ojo Siyo
Ciptaan : Abu Naim
Penyanyi : Danies Nur Ngabida
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Ojo Sio - Abu Naim


Mbiyen aku prawan ayu lencir kuning
akeh joko andil tansah pingin nyanding
Saben malem minggu akeh joko takon aku
durung duwe pacar pingin dadi pacarku

Mbiyen sampeyan tenan mas tresno marang aku
jaremu cinta mati mas nganti tuo tresnamu
Nanging saikine kowe tego marang aku
aku kok sio sio gawe loro atiku

Sampeyan dolan dewe mejeng dewe koyo joko
macak lengo wangi rambut kelimis koyo londo
Aku momong anak mu sing ono limo cacahe
sambi golek upo ora butuhku dewe

Eling mas elingo, sadar mas sadaro
eling mas elingo, sadar mas sadaro
Eling mas elingo, sadar mas sadaro
sawangen anak mu keleleran turut tonggo

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053