Lirik Lagu Isi Ati - Abu Naim

Aku tresno sliramu wong bagus tak tunggu Jawabane atimu wong bagus panyuwunku... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Isi Ati - Abu Naim


Judul Lagu : Isi Ati
Ciptaan : Abu Naim
Penyanyi : Danies Nur Ngabida
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Isi Ati - Abu Naim


Aku tresno sliramu
wong bagus tak tunggu
Jawabane atimu
wong bagus panyuwunku

Rino wengi atiku mung tansah gelisah
opo kowe ra kroso anggonku nandang bronto
Aku ngenteni kowe lilihe atimu
opo pancen sliramu ora nompo karepe atiku

Aku pingin karo kowe
sesandingan reruntungan
Aku tresno karo kowe
wong bagus pepujanku

Pancen mung sliramu isine atiku
Dadi loro bronto wuyung rino wengi

Rino wengi atiku mung tansah gelisah
opo kowe ra kroso anggonku nandang bronto
Aku ngenteni kowe lilihe atimu
opo pancen sliramu ora nompo karepe atiku

Aku pingin karo kowe
sesandingan reruntungan
Aku tresno karo kowe
wong bagus pepujanku

Aku demen karo kowe
esemu koyo madu
Aku banget kangen kowe
guyumu neng impenku

Pancen mung sliramu isine atiku
dadi loro bronto wuyung rino wengi