30 Sep 2016


Judul lagu : Pantai Srau
Ciptaan : Sriyanto
Penyanyi : Nanda
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Pantai Srau - Sriyanto


Mau bengi aku ngimpi
ketemu karo sliramu
Kowe nganggo klambi ungu
mesam mesem karo aku

Tengah wengi aku tangi
terus tak balik bantalku
Supoyo sliramu kroso
ugo ngimpi ketemu aku

Naliko aku liburan neng pantai Srau
ketemu karo sliramu
persis koyo neng ngimpiku

Roso deg deg'an ing dodoku ra iso tak tahan
Bareng sliramu ngajak kenalan karo aku

Kenangan ono ing pantai Srau
tansah tak gugah neng atiku
Banget endahe pantai Srau
banget bombonging roso atiku

Bareng tak balik bantalku
aku malah ra iso turu
Tak sawang wis jam telu
kedap kedip mikir sliramu

Tak erem eremke mripatku
wis tak benake kemulku
Bayanganmu malah ngganggu
teko esuk ra iso turu