Lirik Lagu Sarung Bolong - Sriyanto



Judul lagu : Sarung Bolong
Ciptaan : Sriyanto
Penyanyi : Nanda
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Sarung Bolong - Sriyanto


Aku saiki wis teko Hongkong
dadi TKW kontrak telung tahun
Kerjo iki kudu tak lakoni
senadjan neng kene lagi sesasi

Dadi TKW kanggo golek modal
nggo neruske usaha wong tuaku
Bojoku yo uwis ngijini
dewek'e janji sabar ngenteni

Gerimis bengi aku mapan turu
sarung pulengmu sing dadi koncoku
Sing tak jaluk soko lemarimu
mulo ojo di goleki

Sarung bolongmu tak openi
senadjan bolong nanging tak senengi
Tak nggo kemul yen turu wengi
nggo ngobati roso kangen iki

Aku saiki wis teko Hongkong
dadi TKW kontrak telung tahun
Kerjo iki kudu tak lakoni
senadjan neng kene lagi sesasi

Dadi TKW kanggo golek modal
nggo neruske usaha wong tuaku
Bojoku yo uwis ngijini
dewek'e janji sabar ngenteni

Gerimis bengi aku mapan turu
sarung pulengmu sing dadi koncoku
Sing tak jaluk soko lemarimu
tak nggo sangu lungo nyang Hongkong

Sarung bolongmu tak openi
senadjan bolong nanging tak senengi
Tak nggo kemul yen turu wengi
nggo ngobati roso kangen iki

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami Di Contact ini.