Lirik Lagu Grindulu Ninggal Janji - Kris Dewarengku

Poyang payingan rasane ati iki saben tak sawang beninge banyu kali Eling prasetyamu sing mbok ucapke mring aku sineksenan iline banyu Grindulu... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Grindulu Ninggal Janji - Kris Dewarengku


Judul lagu : Grindulu Ninggal Janji
Ciptaan : Kris Dewarengku
Penyanyi : Kris Dewarengku
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Grindulu Ninggal Janji - Kris Dewarengku


Poyang payingan rasane ati iki
saben tak sawang beninge banyu kali
Eling prasetyamu sing mbok ucapke mring aku
sineksenan iline banyu Grindulu

Sliramu banjur lungo neng negeri monco
Nyambut gawe pamitmu mung sawetoro
Abot tak lilani nadyan nglangut tak enteni
Ngunggu sliramu balimu demi janji

Neng kene neng pinggir kali Grindulu
Lingguh simpuh tansah ngenteni tekamu
Nyatane tiwas lawas nggonku nunggu
Sing tak anti ora bali neng pangkuanku

Nggonku nangis mripat iki nganti perih
Eluhku garing iline mung kari getih
Bening banyu Grindulu katon abang
Sing tak tunggu nyatane kebacut ilang

INTRO

Poyang payingan rasane ati iki
saben tak sawang beninge banyu kali
Eling prasetyamu sing mbok ucapke mring aku
sineksenan iline banyu Grindulu

Sliramu banjur lungo neng negeri monco
Nyambut gawe pamitmu mung sawetoro
Abot tak lilani nadyan nglangut tak enteni
Ngunggu sliramu balimu demi janji

Neng kene neng pinggir kali Grindulu
Lingguh simpuh tansah ngenteni tekamu
Nyatane tiwas lawas nggonku nunggu
Sing tak anti ora bali neng pangkuanku

Nggonku nangis mripat iki nganti perih
Eluhku garing iline mung kari getih
Bening banyu Grindulu katon abang
Sing tak tunggu nyatane kebacut ilang

Ati iki sangsoyo poyang payingan