Lirik Lagu Pacitan Kutho Pariwisata - Seniman Seniwati Pacitan



Judul lagu : Pacitan Kutho Pariwisata
Ciptaan : -
Penyanyi : Seniman Seniwati Pacitan
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Pacitan Kutho Pariwisata


Pacitan kutho Pariwisata
kang wis kondang kaloka sak jagad royo
pancen endah mas maneko warno
panggonan kang biso nyengsemake ati

Dik ayo dik coba mreneo
ngendi wae panggonan kang nyengsemake
kanggo wisata dik, poro sutrisno
ing tlatah Pacitan kang kondang kaloka

Bayu anget kanggo tombo ati ruwet
pesisir kidul ombake kang ngrangkul ngrangkul
goa tabuhan watune keno gae gamelan
goa gong endahe ra ono tandinge

Mas mas mas dudu kuwi wae
panggonan wisata ing kutho Pacitan
(ono pantai Soge, pantai Klayar, pantai Pidakan, pantai Watukarung, Teleng ria, dll)
(ono goa putri, goa tabuhan, goa gong, banyu anget, dll)
Pancen Pacitan kutho Pariwisata

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami Di Contact ini.