27 Jul 2017
Lirik Lagu Tresno Sing Nyoto - Nella Kharisma

Judul lagu : Tresno Sing Nyoto
Ciptaan : -
Di populerkan : Nella Kharisma ft Dendra
Genre : Dangdut

Lirik Lagu Tresno Sing Nyoto - Nella Kharisma

Pr
Teko banyu langit ngayemke ati
Netes eluh iki ngelingi dek wingi
Roso sing tak jogo ora bakal lungo
Senajan awakmu terus gawe loro

Ora mergo rupo ora mergo bondho
Nanging roso tentrem nyanding kroso ayem
Ojo gawe loro coba ngelingono
Niat lahir batin bareng tekan tuwo

Ft
Mripatku isih permono
Ndelokke tresno sing nyoto
Aku yakin lan percoyo
Kowe sing bakale biso

Nyerengke ati iki
Bebrayan dadi siji
Mugo di jabahi
Marang sing Kuoso

Lk
Ealah aduh dhik pangapurane
Sumpah mati aku mung tresno sliramu
Ra ono niatku nglarani atimu
Rungokno aku percoyo o aku

Jujur aku dhik aku arep sambat
Krungu lambemu ngendiko sampun cekap
Tangisku netes nganti eluhku asat
Ojo ninggal aku ra bakal kuat

INTRO

Ft
Mripatku isih permono
Ndelokke tresno sing nyoto
Aku yakin lan percoyo
Kowe sing bakale biso

Nyerengke ati iki
Bebrayan dadi siji
Mugo di jabahi
Marang sing Kuoso

Mripatku isih permono
Ndelokke tresno sing nyoto
Aku yakin lan percoyo
Kowe sing bakale biso

Nyerengke ati iki
Bebrayan dadi siji
Mugo di jabahi
Marang sing Kuoso