Lirik Lagu Nikung - Nella Kharisma

Sun kirimaken gending iki kanggo riko Hang bengen wis tau nyuguji roso Sun ngarepaken awak riko hang ring kono Biso nemu ganti lan biso lilo... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Nikung - Nella Kharisma


Judul lagu : Nikung
Ciptaan : -
Penyanyi : Nella Kharisma ft Dendra
Genre : Dangdut Banyuwangi

Lirik Nikung - Nella Kharisma


Pr :
Sun kirimaken gending iki kanggo riko
Hang bengen wis tau nyuguji roso
Sun ngarepaken awak riko hang ring kono
Biso nemu ganti lan biso lilo

Salah isun otal ngumbar roso
Kadung gedigi kari getun ring ati

Apuwo bengen riko isun biso welas
Sampek saiki rasane sing biso waras
Kekarepan ati sing biso sun adangi
Saiki getun angel dung ngelali

Lk :
Mung siji hang sun njaluk teko riko
Lilakno isun di sanding wong liyo
Mung kari roso getun hang sun gowo
Wis gawe getuh lan nyangoni riko loro

INTRO

Pr :
Sun kirimaken gending iki kanggo riko
Hang bengen wis tau nyuguji roso
Sun ngarepaken awak riko hang ring kono
Biso nemu ganti lan biso lilo

Salah isun otal ngumbar roso
Kadung gedigi kari getun ring ati

Apuwo bengen riko isun biso welas
Sampek saiki rasane sing biso waras
Kekarepan ati sing biso sun adangi
Saiki getun angel dung ngelali

Lk :
Mung siji hang sun njaluk teko riko
Lilakno isun di sanding wong liyo
Mung kari roso getun hang sun gowo
Wis gawe getuh lan nyangoni riko loro

Mung siji hang sun njaluk teko riko
Lilakno isun di sanding wong liyo
Mung kari roso getun hang sun gowo
Wis gawe getuh lan nyangoni riko loro