18 Jul 2017
Lirik Lagu Aku Cah Kerjo - Nella Kharisma

Judul Lagu : Aku Cah Kerjo
Ciptaan : Phendhoza
Penyanyi : Nella Kharisma ft Prabu
Genre : Dangdut Hip Hop

Lirik Aku Cah Kerjo - Nella Kharisma ft Prabu


Pr :
Bebasan nunggu mongso rendeng
Anggonku leh ngenteni kowe
Wis ono sesasi
Genep dino iki

Mas yen pancen tresnaku iki
Mbok anggep ra ono gunane
Aku ra kuciwo
Lan aku ra loro

Lk :
Dhik lungaku ra teges cidro
Aku lagi pengen mikir kerjo
Tak jaluk kowe ojo
Keloro loro

Dhik tresnaku mung siji kowe
Langit bumi kang dadi seksine
Yen neng ati ra ono
Wanito liyo

Kowe ra sah sok mutusi
Aku ra neng ngendi endi
Aku lungo
Amung nggolek rejeki

Pangapurane awakku ra tau nyanding sliramu
Mergo tuntutan kerjoku nganti ora duwe wektu
Wektu kanggo ngancani ugo ngeterke nyanyi
Kowe kudu ngerti lungaku nggolek rejeki

Dongakke lakuku ngayahi kewajibanku
Senajan abot kanggomu nanging kuatno atimu
Wis dadi kahanan aku lungo adoh paran
Ora bakal kelit ra nyanding wedokan liyane

Dhik lungaku ra teges cidro
Aku lagi pengen mikir kerjo
Tak jaluk kowe ojo
Keloro loro

Dhik tresnaku mung siji kowe
Langit bumi kang dadi seksine
Yen neng ati ra ono
Wanito liyo

Ojo keloro loro lungaku ra teges cidro
Opo meneh nganti mikir aku wis ora tresno
Yo mung kowe sing tansah ono ing njero dodo
Ra ono tresno liyo mergo aku tansah setyo

Kudu percoyo tresnaku iki mung siji kowe
Wani sumpah mati neng ati raono liyane
Janjiku tak buktekke ora mung ono lambe
Tunggunen baliku bebrayan tekane sak lawase

Dhik lungaku ra teges cidro
Aku lagi pengen mikir kerjo
Tak jaluk kowe ojo
Keloro loro

Dhik tresnaku mung siji kowe
Langit bumi kang dadi seksine
Yen neng ati ra ono
Wanito liyo

Kowe ra sah sok mutusi
Aku ra neng ngendi endi
Aku lungo
Amung nggolek rejeki

Anggonku ngabari yo mung liwat bbm-an
Kadang sinyal angel marai dadi penghalang
Ning yo kudu sabar ora usah nggo nesunan
Mergo tresno kuwi mestine akeh pacoban

Sing tak jaluk kowe ojo nganti ilang roso
Senajan aku kerep gawe gelo lan kuciwo
Jembarno atimu sak jembaring laut samudro
Kowe kudu ngerti yen aku iki mung cah kerjo

Pr :
Mas yen pancen kuwi karepmu
Aku yo mung tansah biso nunggu
Tak kuatne atiku
Tanpo sliramu

Mas nadyan kowe lungo kerjo
Sing tak jaluk kowe tetep setyo
Ojo nganti kegodha
Wanito liyo

Baca Juga : Lirik Lagu Lele Diwedangi - Nella Kharisma