Lirik Lagu Gelap Sayuto - Ali VS Rina Aditama

Lirik Lagu Gelap Sayuto - Ali VS Rina Aditama

Lirik Lagu Gelap Sayuto by Ali VS Rina Aditama ciptaan dari Ali Soechasmound. Disini tidak tersedia chord dasar / kunci gitar lagu ini. Halaman ini hanya menyajikan syair / liriknya saja. Berikut di bawah ini lyrics selengkapnya. Semoga lagu tersebut bisa menghibur anda.

Title : Gelap Sayuto
Artist : Ali / Rina Aditama
Songwriter : Ali Souchasmound
Music Arrangement : Duta Nada Pacitan

Gelap Sayuto Lyrics

Sepisan mugo mung sepisan
Lelakon kang tumibo awakku
Ra bakal tak lali nganti tekan pati
Pahit getire luwih brontowali

Mripatku neng ngarep mripatmu
Tan rikoh lan perkewoh sliramu
Ngenalke mitraku dadi sisihanmu
Lir kesambet gelap sayuto atiku

Ora gampang tumetes eluh mripatku
Senajan banjir tangis sakjroning atiku
Ora gampang kawektu sumpah srapahku
Senadyan sewu guntur sakjroning batinku

Wis tak lali lali tresnamu dek wingi
Mugo gusti paring welas mring mami
Wis tak lali lali mugo dadi seksi
Tresnaku sumampir pucuking wengi

---INTRO---

Mripatmu neng ngarep mripatku
Tan rikoh lan perkewoh sliramu
Ngenalke mitraku dadi sisihanmu
Lir kesambet gelap sayuto atiku

Ora gampang tumetes eluh mripatku
Senajan banjir tangis sakjroning atiku
Ora gampang kawektu sumpah srapahku
Senadyan sewu guntur sakjroning atiku

Wis tak lali lali tresnamu dek wingi
Mugo gusti paring welas mring mami
Wis tak lali lali mugo dadi saksi
Tresnaku sumampir pucuking wengi

Pungkasan mung kari pungkasan
Welingku mring sliramu cah ayu / wong bagus
Mugo ketekan kabeh kang dadi setiamu
Senajan atiku ajur dadi awu
Senadyan atiku ajur dadi awu

Jangan lupa putar video lagu "Gelap Sayuto" dari Ali Souchasmound (Duta Nada Pacitan) berikut ini :

Video lagu "Gelap Sayuto" dari Rina Aditama (Sangkara Music Pacitan) berikut ini :