Lirik Lagu Finsan Official - Tego Karo Konco (Video Clip & Chord Gitar)


Lirik Lagu Finsan Official - Tego Karo Konco (Video Clip & Chord Gitar)

Title : Tego Karo Konco
Artist : Finsan Official
Songwriter : R Taufix I. B & Hanan Raif S
Publisher : Finsan Official

Lirik Lagu Tego Karo Konco by Finsan Official.

Senajan aku kalah bondo
Nanging aku biso opo
Tresnoku neng kowe ngluwihi segoro

Kowe lungo ninggalke aku
Mergo kowe wes oleh gantine
Senajan atiku wes loro tenanan
Nyawang kowe gandeng ro de’e

Opo maksudmu ngapusi aku
Kowe blenjani janjimu
Aku wes merjuangke atimu
Nanging kowe tego karo aku

Watone kowe seneng aku melu seneng
Senajan batinku loro tenanan

Reff :
Kuwi kancaku
Kok kowe tego karo aku
Blenjani janji sumpah setiamu
Senajan aku kalah bondo
Nanging aku biso opo
Tresnaku neng kowe ngluwihi segoro

Watone kowe seneng aku melu seneng
Senajan batinku loro tenanan

Reff :
Kuwi kancaku
Kok kowe tego karo aku
Blenjani janji sumpah setiamu
Senajan aku kalah bondo
Nanging aku biso opo
Tresnaku neng kowe ngluwihi segoro

Kuwi kancaku
Kok kowe tego karo aku
Blenjani janji sumpah setiamu
Senajan aku kalah bondo
Nanging aku biso opo
Tresnaku neng kowe ngluwihi segoro

Tresnaku neng kowe ngluwihi segoro

Tresnoku kalah ro bondo
Atiku wes lilo

Lirik & Chord "Tego Karo Konco" Finsan Official

INTRO –
C		D		Bm	          E
SENAJAN AKU KALAH BONDO NANGING AKU BISO OPO
Am			        D		G	D
TRESNOKU NENG KOWE NGLUWIHI SEGORO
*
G			D
KOWE LUNGO NINGGALKE AKU
C		D	         G		D
MERGO KOWE WES OLEH GANTINE
G			D	
SENAJAN ATIKU WES LORO TENANAN
C			D	    G	D
NYAWANG KOWE GANDENG RO DE’E
**
G			D
OPO MAKSUDMU NGAPUSI AKU
C	D	         G		D
KOWE BLENJANI JANJIMU
G			     D
AKU WES MERJUANGKE ATIMU

C		      D     	           G		G7
NANGING KOWE TEGO KARO AKU
BRIDGE – 
C		     D
WATONE KOWE SENENG
Bm	         Em
AKU MELU SENENG
Am		         D		G	G7
SENAJAN BATINKU LORO TENANAN
REFF – 
C	   D
KUWI KANCAKU
Bm		      E
KOK KOWE TEGO KARO AKU
Am		      D	       G	    G7
BLENJANI JANJI SUMPAH SETIAKU
C		D
SENAJAN AKU KALAH BONDO
Bm		E
NANGING AKU BISO OPO
Am	
TRESNAKU NENG KOWE
D		G
NGLUWIHI SEGORO

INTERLUDE	C	D	Bm	Em	E
	Am	D	G	G7 (2X)	 G

*BACK TO BRIDGE*

REFF (2X)--
C	   D
KUWI KANCAKU
Bm		      E
KOK KOWE TEGO KARO AKU
Am		      D	       G	    G7
BLENJANI JANJI SUMPAH SETIAKU
C		D
SENAJAN AKU KALAH BONDO
Bm		E
NANGING AKU BISO OPO
Am	
TRESNAKU NENG KOWE
D		G
NGLUWIHI SEGORO
Am	
TRESNAKU NENG KOWE
D		G	G/B	Em
NGLUWIHI SEGORO

Am		D	      C	
TRESNOKU…KALAH RO BONDO
Cm	         G
ATIKU WES LILO…..

Baca juga : Biodata Finsan Official Band

Berikut Video Clip "TEGO KARO KONCO" by Finsan Official Band