Lirik Lagu Xaluna - Getun


Lirik Lagu Xaluna - Getun

Lirik Lagu Getun by Xaluna ciptaan dari Tatak Irwanto. Disini tidak tersedia chord dasar / kunci gitar lagu ini. Halaman ini hanya menyajikan syair / liriknya saja. Berikut di bawah ini lyrics selengkapnya. Semoga lagu tersebut bisa menghibur anda.

Title : Getun
Artist : Xaluna
Songwriter : Tatak Irwanto (Xaluna)
Album : Single
Category : Lagu Jawa Terbaru 2020

Getun Lyrics

iki takdirku
iki wes karmaku
biyen natu atimu
loro iki wes lakonku

saiki kelakon kelaran atiku
mbiyen perih seng tak nehke
tibo aku seng ngrasakke

jujur abot tenan
arep mlaku ra duwe dalan
mung sewu ngapuro
mugo seh iso tok tompo

butuh wektu suwe
anggonku nglalekke
kabeh tak lakoni dewe

saiki kowe sambat
loro atimu
tanggungen dewe karmamu

aku luput ninggalke kowe
dinggo wong seng ora tulus tresnane
saben dino di sepelekke atine
bedo karo pas bareng kowe

wektu raiso di baleni
ngertio biyen koe ra tak larani
seng tak isane yo mung getun
yen iso bali tak ucap matur nuwun

---INTRO---

biyen aku tok tinggal
tanpo pamit kui loro
suwene bareng-bareng
kok kowe tego
loro mung tak nggo dewe
koe raono kabare
tiwas ati wes mari
koe teko sakpenake

perkoro saiki susah
kui tanggunganmu dewe
uwes takdire
banjur aku kon kepiye
aku wes iso lali
sampun ilang roso ati
cerito seng wes bubar
ngapunten raiso di baleni

butuh wektu suwe
anggonku nglalekke
kabeh tak lakoni dewe

saiki kowe sambat
loro atimu
tanggungen dewe karmamu

aku luput ninggalke kowe
dinggo wong seng ora tulus tresnane
saben dino di sepelekke atine
bedo karo pas bareng kowe

wektu raiso di baleni
ngertio biyen koe ra tak larani
seng tak isane yo mung getun
yen iso bali tak ucap matur nuwun

Baca Juga : Lirik Lagu Ora Pantes - Xaluna