Lirik Lagu Mala Agatha - Ora Sejalan


Lirik Lagu Mala Agatha - Ora Sejalan

Lirik Lagu Ora Sejalan by Mala Agatha ciptaan dari Wandi Bireun & SKL. Disini tidak tersedia chord dasar / kunci gitar lagu ini. Halaman ini hanya menyajikan syair / liriknya saja. Berikut di bawah ini lyrics selengkapnya. Semoga lagu tersebut bisa menghibur anda.

Title : Ora Sejalan
Artist : Mala Agatha
Songwriter : Wandi Bireun & SKL
Label : Global Musik
Category : Lagu Remix Jawa Terbaru 2020

Ora Sejalan Lyrics

aku mulai ragu sepiro gedene tresnamu
janji sing mbok ucapke neng aku
sing tak rasak rasakne kowe ra koyo biasane
opo kowe wes ono liyane

kowe karo aku wis ra mungkin dadi siji
keegoan yang berkahir emosi
tak kuatne atiku ngadepi kahanan uripku
tatu atiku malah soyo jeru

mungkin iki wis garise
aku lan kowe dudu jodone
sak kuat kuate bertahan
aku yakin bakal sia sia

ra ono gunane di terusne
we ro aku mung cukup semene
yen pancen iki dudu dalane
tak ikhlasne masiyo isih tresno balek kanan wae

---INTRO---

koe karo aku wis ra mungkin dadi siji
keegoan yang berkahir emosi
tak kuatne atiku ngadepi kahanan uripku
tatu atiku malah soyo jeru

mungkin iki wis garise
aku lan kowe dudu jodone
sak kuat kuate bertahan
aku yakin bakal sia sia

ra ono gunane di terusne
we ro aku mung cukup semene
yen pancen iki dudu dalane
tak ikhlasne masiyo isih tresno balek kanan wae

Baca Juga : Lirik Lagu Mala Agatha - Sebelum Terlambat