Lirik Lagu Safira Inema - Wes Dalane


Lirik Lagu Safira Inema - Wes Dalane

Lirik Lagu Wes Dalane by Safira Inema. Disini tidak tersedia chord dasar / kunci gitar lagu ini. Halaman ini hanya menyajikan syair / liriknya saja. Berikut di bawah ini lyrics selengkapnya. Semoga lagu tersebut bisa menghibur anda.

Title : Wes Dalane
Artist : Safira Inema
Album : Wes Dalane
Label : Langit Biru Record
Category : Lagu Jawa Terbaru 2020

Wes Dalane Lyrics

yen pancen dudu jodone
aku kudu ngikhlasake
ora iso karo kowe

yen pancen iki dalane
ora usah dipeksakne
aku kudu karo kowe

kabeh iki wis takdire
sing digaris karo gusti
aku menungso bioso
sing amung iso nerimo

---INTRO---

yen pancen dudu jodone
aku kudu ngikhlasake
ora iso karo kowe

yen pancen iki dalane
ora usah dipeksakne
aku kudu karo kowe

kabeh iki wis takdire
sing digaris karo gusti
aku menungso bioso
sing amung iso nerimo

kabeh iki wis takdire
sing digaris karo gusti
aku menungso bioso
sing amung iso nerimo

Baca Juga : Lirik Lagu Safira Inema - Suwun