Lirik Lagu Safira Inema - Wes Dalane

Lirik Lagu Safira Inema - Wes Dalane

Title : Wes Dalane
Artist : Safira Inema
Album : Wes Dalane
Label : Langit Biru Record
Category : Lagu Jawa

Wes Dalane Lyrics

yen pancen dudu jodone
aku kudu ngikhlasake
ora iso karo kowe

yen pancen iki dalane
ora usah dipeksakne
aku kudu karo kowe

kabeh iki wis takdire
sing digaris karo gusti
aku menungso bioso
sing amung iso nerimo

yen pancen dudu jodone
aku kudu ngikhlasake
ora iso karo kowe

yen pancen iki dalane
ora usah dipeksakne
aku kudu karo kowe

kabeh iki wis takdire
sing digaris karo gusti
aku menungso bioso
sing amung iso nerimo

kabeh iki wis takdire
sing digaris karo gusti
aku menungso bioso
sing amung iso nerimo

Lorok™
Lorok™Saya hoby mengisi waktu luang dengan ngeblog. Situs saya diantaranya : loroktm.com situs dengan konten electronic dan seputaran Pacitan. bestliriklagu.com situs dengan konten kumpulan lirik lagu terbaru dan terbaik.